Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Menjador escolar amb cuina pròpia

La nostra cuina està gestionada per l’empresa de serveis escolars Hostesa amb l’objectiu que l’espai del migdia sigui part del projecte educatiu de l’escola seguint la línia educativa del centre. Per fer possible el servei de menjador comptem amb un equip de professionals. A la cuina, la Diana Prisecaru és qui prepara el menjar, i el servei de monitoratge del menjador està encapçalat, per una banda, per la Cèlia González, la Neus Romero i la Fátima El Khayate, les quals atenen els alumnes d’Educació Infantil i, per altra banda, la Sandra Barriga, la Remei Sánchez i un/a mestre/a de l’escola, que acompanyen els alumnes d’Educació Primària a l’hora de dinar.

Per a qualsevol dubte o aclariment,  podeu dirigir-vos a la responsable de l’empresa Hostesa: raquel.bejarano@hostesa.net.

TRÍPTIC HOSTESA 

Assessorament psicopedagògic

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten els alumnes i les famílies que precisen d’aquest servei. Tenim un itinerari psicopedagògic des dels 3 fins els 18 anys.

Serveis plurilingües

Àmplia oferta de serveis, dins i fora de l’horari escolar: colònies en anglès, estades a l’estranger.

Lleure Vedruna

Fem casal al juny, juliol, setembre, Nadal i Setmana Santa, i colònies a l’estiu. L’empremta dels nostres monitors fa que en aquestes activitats lúdiques s’hi segueixi vivint el tarannà Vedruna.

Servei d'acollida

Servei destinat a les famílies que així ho precisen. De 8 a 9 del matí

Servei informàtics i telemàtics

L’escola disposa de la Plataforma de Gestió acadèmica Clickedu. Treballem en l’entorn Google amb les eines que ens ofereix Google Apps For Education.

Activitats extraescolars i esportives

Àmplia oferta d’activitats extraescolars a càrrec de l’AMPA de l’escola i activitats esportives de l’escola com el bàsquet i el ciclisme.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

L’AMPA, conjuntament amb l’escola, organitza i gestiona una sèrie d’activitats fora de l’horari escolar, que complementen la formació integral dels nostres alumnes.

Escola de bàsquet

Entenem l’activitat de l’Escola de Bàsquet com la iniciació dels nens i nenes al món de la cistella mitjançant el joc. Per aquesta raó, el principal objectiu de l’escola és que els infants i joves gaudeixin jugant a bàsquet i que aprenguin els fonaments tècnics per a la pràctica d’aquest esport.
El Bàsquet com a esport col·lectiu permet a l’infant relacionar-se amb els seus companys, fet que comporta moltes els avantatges: els nens aprenen a conviure entre ells, a treballar junts, a comunicar-se i a relacionar-se.

Iniciació al ciclisme

Des de l’escola Vedruna Palafrugell pensem que la promoció de la bicicleta és un tema molt important en l’actualitat. La bicicleta és un mitjà de transport que no contamina, no provoca acumulació de vehicles a la carretera i a més és saludable.
La promoció del ciclisme escolar, és garantia de la introducció de les bicicletes a les nostres vides, i per tant la manera d’aconseguir un millor entorn per nosaltres però sobretot pels nostres fills.

Anglès

Destinada a nens des de 3 anys fins als 12 anys, tant com iniciar a la llengua Anglesa com recolzament per nens més grans”

Zumba

Va destinada a nens i nenes de 3, 4 i 5 anys, iniciació als moviments i ball relacionat amb l’activitat de zumba”

Defensa personal

Destinada a nens i nenes de 6, 7 i 8 anys, aquesta activitat va enfocada a fer una sèrie d’exercicis d’auto defensa, juntament amb activitats relacionades amb els exercicis de disciplina i de respecte, dinamitzant amb activitats diverses, sempre amb la base de la defensa.”

Cos en joc

Destinada a nens i nenes de 3, 4 i 5 anys espai de descoberta del cos i de les seves capacitats motrius. Treball d’equilibri, la coordinació, la flexibilitat… En el moviment en silenci, en solitud i en relació… A través del joc i l’eina més gran d’aprenentatge”.

Dansa creativa

Destinada a nens i nenes de 3 i 4 anys , iniciació al moviment corporal, des de la fantasia, la música, textos, contes i paraules.

Funky

Destinada a nens i nenes de 6, 7 i 8 anys, iniciació als moviments i coordinació en balls relacionats amb l’activitat de funky”

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website