Educació primària

ADQUIRINT I DESENVOLUPANT COMPETÈNCIES

(DE 6 A 12 ANYS)

foto web primària

Els nens i nenes protagonistes del seu procés d’aprenentatge

Proporcionar als infants una educació que els permeti aprendre a ser i actuar de manera autònoma, aprendre a pensar i comunicar, aprendre a descobrir i tenir iniciativa. En definitiva aprendre a conviure i habitar en el món.

  • Consolidem habilitats i adquirim competències aplicables a la vida quotidiana.
  • Potenciem els bons hàbits organitzatius i de treball que facilitaran formació personal i intel·lectual.
  • Fomentem els valors necessaris per viure bé amb un mateix i amb els altres.

Posant l’enfocament en les necessitats, interessos i habilitats individuals dels estudiants, fomentant que els estudiants siguin participants actius en el seu propi procés d’aprenentatge. S’utilitzen diverses eines i recursos educatius per adaptar-se a les diferents maneres que els estudiants poden aprendre. Això pot incloure materials en diferents fonts i suports, recursos en línia, etc.

No hi ha una única metodologia que sigui millor per a tots els estudiants. La combinació d’enfocaments pedagògics pot ser més efectiva i els docents adaptem les pràctiques segons les necessitats específiques dels nostres alumnes i els objectius curriculars. Combinem estones de treball més sistemàtic amb estones de treball globalitzat en els espais, les estones de capses d’aprenentatge i el treball per projectes. Es busca proporcionar als estudiants una comprensió més profunda i significativa dels continguts mitjançant la integració d’àrees d’aprenentatge i la seva aplicació en contextos reals. Aquesta metodologia fomenta l’aprenentatge actiu, la col·laboració i la preparació dels estudiants per abordar els desafiaments del món actual.

Ens basem en una visió holística de l’estudiant, amb l’objectiu de formar individus capacitats a nivell personal i acadèmic, treballant per desenvolupar el coneixement però també els valors, les habilitats socials i el benestar personal.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website