Vedruna Prats de la Carrera

Som Vedruna Palafrugell

L’escola Vedruna Palafrugell és un centre educatiu nascut de la voluntat de servei de les Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna i és present a Palafrugell des de l’any 1859. A l’actual edifici hi som des de l’any 1884.

ELS NOSTRES VALORS

Un ESTIL FAMILIAR, a través de l’acompanyament que fa tota la comunitat educativa als alumnes que esdevenen els veritables protagonistes del seu procés d’aprenentatge en un clima positiu i motivador.
La INNOVACIÓ, sentint-nos una escola viva i atenta als canvis en el nostre entorn amb qui evolucionem des del respecte a la nostra pròpia identitat. Treballem per aportar elements per a la innovació educativa per aconseguir ser competents en un món cada dia més digital.

UNA ESCOLA OBERTA

Oberta a la participació activa de les famílies, al servei a la comunitat, a la convivència i a la inclusió.
Una escola arrelada al país
El model lingüístic català , el coneixement específic de l’entorn proper i un acurat i respectuós treball de la interioritat i la transcendència són el moll de l’os, l’essència que ens col.loca al mapa educatiu de Catalunya com a xarxa escolar de referència.

El Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.

ELS NOSTRES SERVEIS

Menjador escolar amb cuina pròpia

Menús equilibrats i diversificats elaborats a la nostra pròpia cuina, gestionada per l’empresa de serveis escolars Hostesa.

Assessorament psicopedagògic

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten els alumnes i les famílies que precisen d’aquest servei. Tenim un itinerari psicopedagògic des dels 3 fins als 18 anys.

Serveis plurilingües

Àmplia oferta de serveis, dins i fora de l’horari escolar: auxiliar de conversa, colònies en anglès, estades a l’estranger.

Lleure Vedruna

Fem casal al juny, juliol, setembre, Nadal i Setmana Santa, i colònies a l’estiu. L’empremta dels nostres monitors fa que en aquestes activitats lúdiques s’hi segueixi vivint el tarannà Vedruna.

EQUIP DIRECTIU

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website