Notícies

FIRST LEGO LEAGUE GIRONA 2018

VEDRUTEAM INNOVA EN ROBÒTICA PEL MEDI AMBIENT

L'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (UdG) va ser el diumenge 28 de gener, un any més, escenari de la First Lego League. S'hi van fer dos tornejos que van aplegar més de 300 joves de 10 a 16 anys, que formen part de diversos centres, la majoria de les comarques de Girona (29) i la resta, de Barcelona (7). La Politènica es va omplir durant tot el dia de gom a gom entre pares i joves que enguany tenien com a objectiu pensar com a científics i enginyers i proposar solucions innovadores per millorar les diferents etapes del cicle humà de l'aigua. I amb això, reduir l'impacte de les persones en el medi ambient.

El Vedruteam de la nostra escola, que està format pels  alumnes de 5è i 6è Ingrid Amir, Martí García, Gerad Buenaventura, Óscar Ruíz, Alexandra Vilahur, Martina Torres, Paula Luis, Martí González, Delfina Elías i Sergi Avellí va participar-hi amb un projecte en el qual va analitzar el malbaratament d'aigua quan algú es renta les dents. Van dissenyar un raspall de dents que portava incorporat un dipòsit d'aigua que permet tan sols obrir l'aixeta en el moment d'esbandir-se la boca.

El Vedruteam va obtenir el premi al millor projecte científic. Un merescut premi per l'esforç i la creativitat que hi han posat els alumnes i mestres de la nostra escola que han participat en aquest projecte.